Salg af have på hjemmesiden

(Vejledningen er på nuværende tidspunkt ikke godkendt af bestyrelsen)
 
Havesalg på hjemmesiden.

At sælge sit kolonihavehus igennem hjemmesiden er gratis for foreningens medlemmer. Det forudsætter dog at man har fulgt foreningens regler om salg.
 
 

Vejledning:
 

1. Kontakt bestyrelsen
Når du vil sælge dit kolonihavehus, så skal du kontakte bestyrelsen. Det bedste er at møde op på kontorets åbningstid som er søndage i sæsonen mellem kl. 10:00-11:00. Der er lukket til påske, pinse og ved generalforsamlinger. Se evt. foreningskalenderen: LINK

2. Vurdering/pris
Hos bestyrelsen kan I aftale hvornår din kolonihave kan vurderes. Foreningen har et vurderingsudvalg, som sætter den endelige salgspris i samarbejde med dig.

3. Hvem må man sælge til
Med en vurderingspris kan du nu sælge din kolonihave. Du har ret til at sælge til familie i lige linje, efter reglerne i foreningens lejeaftale §13, men de skal naturligvis kunne leve op til kravene i foreningen. Det er vedtægterne §3 og §4.
Se vedtægterne her: LINK
Se lejeaftalen her: LINK

Hvis du ikke sælger til familie i lige linje, så vil foreningens interne venteliste blive spurgt.

4. Salgsopslag på hjemmesiden
Hvis ingen på ventelisten ønsker at købe kolonihaven, kan man få sat en salgsannonce på hjemmesiden. På den måde vil søgende kunne finde frem til annoncen på nettet.
For at få en annonce på hjemmesiden, så skal man sende en salgsannonce til webmaster LINK, med billeder og bemærkninger man ønsker der opstilles i annoncen.
Ønsker man ikke at ens kontaktoplysninger skal stå i annoncen, så kan man enten få oprettet en formular som folk udfylder på siden, og så vil du alene modtage en e-mail fra den potentielle køber. Dine kontaktinformationer vil altså ikke blive vist på siden.

Man kan også bare henvise til at man skal kontakte bestyrelsen.

ADVARSEL!

Foreningen har ved tidligere opslag om haver til salg, oplevet at tyve har udnyttet informationen. Det kan jo være en indikation på at du ikke er hjemme.
Haveforeningen 4. juli 1917 | Klausdalsbrovej 239, 2880 Bagsværd - Denmark | mail@hf4juli.dk