Nyt om kloakarbejdet

Kloaknyt 
17-05-2019
Så er det snart slut med at skrive om kloakken, da projektet snart er færdigt. Men her er lige en meget vigtig meddelelse. Til alle 4. Juli`s medlemmer. Selvom der er kommet vand på vores nye system, må i ikke drikke det, eller bruge det til madlavning. Systemet skal som tidligere nævnt først skylles igennem 4 gange, og så skal der udtages en vandprøve, som så skal analyseres. Er vand kvaliteten god nok, bliver vandet frigivet, men f&oslash
...

Kloaknyt 
07-05-2019
Den 16/5-19 vil der komme vand på vores nye vandrør. Der vil være et lille forbehold, hvis der er nogen utætheder som vi ikke kender til. Men vi krydser finger. MAN må dog stadig ikke drikke vandet, før vi for nogen prøver tilbage fra et labretorium. ( kender ikke datoen).
Punkt 2.
Mht. Kørsel på vejene. Man må gerne køre på vejene. Dog ikke i Gotlieb arbejdstid. Men kør forsigtig. Der kan være nogen dybe hj...

Asfaltvejen 
24-04-2019
Asfaltvejen bliver asfalteret på Onsdag i næste uge, derfor er vejen spæret for færdsel Tirsdag, Onsdag og Torsdag.

Hilsen
Per
...

Kloaknyt 
23-04-2019
Blot til orientering.

Mange af jer, 4. Juli´s medlemmer, vil opdage at vand- og kloakdæksler i jeres haver, ligger under jordniveau og nogle er skæve. Gottlieb har meddelt at dette vil blive rettet. Årsagen er siger Gottlieb, at jorden på et tidspunkt var så våd at det var svært at styre.

Er der nogle af jer som mangler strøm i haven, og mener at der er sket en skade i forbindelse med gravearbejdet, så skal i rette henvendelse til Gottli...

Kloaknyt 
13-04-2019
På byggemødet i Torsdags den 11 April, meddelte Gottlieb at alle 157 haver havde fået målerbrønde og skelbrønde. Gottlibs folk køre nu rundt i haverne for at tilslutte husene. Blikkenslageren skulle komme i næste uge for at momtere de sidste vandmålere i brøndene. Vores nye hovedvandmålerbrønd lader vente på sig. Novafos har store krav til en sådan, og der er leveringstid. Foreningshuset og vaskehuset er af
...

HISTORISK INDBLIK

2009:
Vand- og kloakeringsudvalget har arbejdet siden 2009.

2010:
I 2010 brugte haveforeningen 125.000 kr på en vand- og kloakeringsplan som blev fremsendt til Gladsaxe Kommune. Planen skal ses som et led i H/F 4.juli`s bestræbelser på, at leve op til Miljøstyrelsens krav om udledning af spildevand.

2015:
Ny deklaration
Der gik 5 år før vi (i 2015) fik en ny deklaration, og et ja til, at vi kan tilkoble os kloaksystemet. Der er tale om en tilslutningspligt. Desuden har vi ventet på en forlænget grundlejekontrakt med Gladsaxe Kommune, da det var en betingelse for, at Arbejdernes Landsbank vil låne os penge til projektet.

2018:
Kloakering vedtages
 
2019:
Kloakering forventes færdig i maj måned. (Planlagt til 1. april)

VIGTIG INFORMATION

Kære medlemmer. af 4 juli.

Nu har jeg fået konto nummeret til jeres indbetalinger fra brønd til eget hus.

reg nr. 5332 konto nr. 0000252699.
hvis man vil benytte sig af denne betalingsform skal man sende mig en mail. på bgf@live.dk hvor man skriver kort om hvem i er. navn, tlf nr.og havenr. samt en vedhæftet fil. med tilbudet fra gotlieb. så jeg kan se at beløbene er de samme. i skal også sætte navn og have nr. ved indbetalling.

når arbejdet er udført vil gotlieb sende mig en fature og jeg vil derefter kontakte jer, og hører om i er enige med gotlieb. før der bliver betalt.
hvis i har yderlige spørgsmål kan i ringe på tlf. 27118085.

vh. bo frederiksen. bestyelse
 

ET GODT TILBUD

 

SPØRGSMÅL OG SVAR

Her finder du en lang række spørgsmål og svar om kloakprojektet. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, men i denne oversigt finder du måske selv svaret.
 
Haveforeningen 4. juli 1917 | Klausdalsbrovej 239, 2880 Bagsværd - Denmark | hf4juli@jubii.dk