Nyt om kloakarbejdet

Kloaknyt 
29-05-2019
Kære Alle

Det er os en stor glæde at kunne meddele at man NU må bruge vand og kloak?
Der er dog det forbehold, at man inden man drikker af vandet, skal skrue filteret af vandhanen og skylle det og lade vandet løbe i fem minutter inden man skruer filteret på igen.
Mvh
Cinna/bestyrelsen
...

Kloaknyt 
23-05-2019
 
Så er det ved at være slut, men lige en vigtig meddelelse fra Gottlieb. Kære medlemmer i 4. Juli i må stadigvæk ikke benytte kloakken og heller ikke den nye vandforsyning, selvom der er vand i rørene. Lige nu står vandrørene med kommunalt vandtryk, og vi kan således tjekke om der skulle være nogle utætheder, fordi vandmåleren står stille, men åbner i for vandet køre vandmåleren rundt og s&a
...

Kloaknyt 
17-05-2019
Så er det snart slut med at skrive om kloakken, da projektet snart er færdigt. Men her er lige en meget vigtig meddelelse. Til alle 4. Juli`s medlemmer. Selvom der er kommet vand på vores nye system, må i ikke drikke det, eller bruge det til madlavning. Systemet skal som tidligere nævnt først skylles igennem 4 gange, og så skal der udtages en vandprøve, som så skal analyseres. Er vand kvaliteten god nok, bliver vandet frigivet, men f&oslash
...

Kloaknyt 
07-05-2019
Den 16/5-19 vil der komme vand på vores nye vandrør. Der vil være et lille forbehold, hvis der er nogen utætheder som vi ikke kender til. Men vi krydser finger. MAN må dog stadig ikke drikke vandet, før vi for nogen prøver tilbage fra et labretorium. ( kender ikke datoen).
Punkt 2.
Mht. Kørsel på vejene. Man må gerne køre på vejene. Dog ikke i Gotlieb arbejdstid. Men kør forsigtig. Der kan være nogen dybe hj...

Asfaltvejen 
24-04-2019
Asfaltvejen bliver asfalteret på Onsdag i næste uge, derfor er vejen spæret for færdsel Tirsdag, Onsdag og Torsdag.

Hilsen
Per
...

HISTORISK INDBLIK

2009:
Vand- og kloakeringsudvalget har arbejdet siden 2009.

2010:
I 2010 brugte haveforeningen 125.000 kr på en vand- og kloakeringsplan som blev fremsendt til Gladsaxe Kommune. Planen skal ses som et led i H/F 4.juli`s bestræbelser på, at leve op til Miljøstyrelsens krav om udledning af spildevand.

2015:
Ny deklaration
Der gik 5 år før vi (i 2015) fik en ny deklaration, og et ja til, at vi kan tilkoble os kloaksystemet. Der er tale om en tilslutningspligt. Desuden har vi ventet på en forlænget grundlejekontrakt med Gladsaxe Kommune, da det var en betingelse for, at Arbejdernes Landsbank vil låne os penge til projektet.

2018:
Kloakering vedtages
 
2019:
Kloakering forventes færdig i maj måned. (Planlagt til 1. april)
 
2019:
Vand og kloak åbnes 29.05.2019

VIGTIG INFORMATION

 
 

SPØRGSMÅL OG SVAR

Her finder du en lang række spørgsmål og svar om kloakprojektet. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, men i denne oversigt finder du måske selv svaret.
 
Haveforeningen 4. juli 1917 | Klausdalsbrovej 239, 2880 Bagsværd - Denmark | mail@hf4juli.dk