Nye indlæg

 

Kloak-nyt feb.19

27-02-2019 09:47
Torsdag den 21 Februar, var der etableret ny vand og kloak i 103 haver. Det er ikke så mange i forhold til sidste opdatering. Men på grund af den megen regn og lidt sne, som smelter, har det givet store udfordringer med vand i renderne. Der er også blevet brugt tid på at etablerer de to pumpestationer, som vi skal have.

Vores projekt er ændret lidt i forhold til det oprindelige.

Kloak i asfaltvejen, som Mirabelle skal kobles på var planlagt at skulle" skydes" under asfalten, men da det er Novafos ( Gladsaxe Kommune ) som har forsynings pligten til Mirabelle, har de forlangt at det bliver en gravet løsning, så er man sikker på det rigtige fald.
Det bevirker så at asfaltvejen skal graves op fra Svalevej til Mirabelles låge.
Det giver selvfølgelig nogle problemer med at komme rundt, navnlig for Mirabelles medlemmer.Men vi har valgt at arbejdet skal udføres nu, så vi kan blive færdige.
Det bevirker at tidsplanen bliver forlænget, men hvis vejret, holder og der ikke opstår andre problemer, så er vi nok henne i Maj måned.

OBS. Mirabelle er informeret, og bliver det løbende.

Vi har fuld forståelse for at i er ivrige for at komme i gang med at få tilsluttet vand og kloak i jeres haver. Men p.g.a. det meget vand i jorden, er vores opgravede veje meget bløde, når jorden køres tilbage i renderne. Det vil tage noget tid før det sætter sig.
Så vi må frabede fremmede entreprenører at køre med gravemaskiner med mere, før Gottlieb har givet grønt lys. Det er allerede sket og vi vil så alle sammen komme til at betale ekstra for opretning.

Vores tidligere vandstik, forsyning fra Gladsaxe kommune, i have nr. 5 og 11, bliver nedlagt, og et nyt bliver etableret på p-plads ved have 30. Den, bliver så en rigtigt frostfrit vandmålerbrønd, og den eneste i 4. Juli.

Det er et stort projekt, at etablere nye vandrør frostfri, og kloakere 4. Juli, så selv om vi havde et projekt i efteråret, ændre tingene sig lidt. Så hav lidt tålmodighed.

På kloakudvalgets og bestyrelsens vegne

Per Olsen

Kategori: Kloaknyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Haveforeningen 4. juli 1917 | Klausdalsbrovej 239, 2880 Bagsværd - Denmark | hf4juli@jubii.dk