Nye indlæg

 

Fugt/Solpaneler

16-04-2015 12:35
I vores kolonihaver oplever vi ofte fugt. Det er jo helt normalt og der er tilmed folk som mener at det er lidt hyggeligt, at ryste dyner og lagner fri for fungt, efter en lang vinter. Men for dem om ikke finder det så hyggeligt, eller har relle problemer med fugt, så findes der en god løsning - solpaneler.
 
Solpaneler eller solfangere, er effektive paneler, som opvarmer luften og blæser den ind i huset - varmen og den tørre luft, kan så holde fugtproblemerne for døren.
 
Solpanelet bruger ikke mere strøm, end at solen selv kan køre systemet, så der er ikke brug for strømtilslutning. På denne måde kan mange af de problemer som fugt medfører undgåes og vi får mere tid i haven, end at gå og lufte puder og dyner.
 
Installationen er simpel og er man bare lidt fiks på fingerne, så kan man selv monterer den. Basalt, så skal man skære en hul i væggen, til igennemførelse af ventilationsrør, og selve solpanelet skal monteres på ydersiden af huset. Der følger altid en installationsvejledning med, når man køber et solpanel.
 
Panelerne kommer i mange forskellige prisklasser, men man kan typisk finde nogle gode paneler i Harald Nyborg, Silvan og lignende byggemarkeder.
 

Kategori: Teknik

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Haveforeningen 4. juli 1917 | Klausdalsbrovej 239, 2880 Bagsværd - Denmark | hf4juli@jubii.dk